Pages

MURAH..MURAH...BAJU TUNANG UNTUK DISEWA

ermmm..lama dah xmenulis kat blog ni sebenarnya...lately busy with my wedding preparation....=)
urrmmmm....actually sy nak 'SEWAKAN' baju pertunangan saya hari tu..heheheh...dari hanya tersiman dekat dalam almari tu kn...so saya sewakan dengan harga mamu milik...serius xtipu!hanya RM 150 SAHAJA...YEEE RM150 SAHAJA...SANGAT BERBALOI TAU...full pakej mcm dalam gambar2 bawah ni...if berminat sila pm kat fb saya http://www.facebook.com/haida.hassan0504
 "sila abaikan model yg over excited ni'hehehe
 full view baju ni..lace dan gaun xbercantum...so boleh adjust
 dan lagi
kasut and pin di baju yang kat pinggang tu...
serius berbaloi2..kalau korang nak sanding pakai baju ni pun boleh je...sesuai jugak untuk malam berinai tu..

3 comments:

Anonymous said...

Wow, this post is nice, my sister is analyzing these kinds of things,
thus I am going to tell her.

my page goji berry desidratada

Anonymous said...

So your journey to a limited number of modes available
for download it before you purchase it. Afterward you have a head soccer cheats favorite time pass.
No, you are moving through a tremendous speed, you need
to pull it off without dieting and live a normal life.

Anonymous said...

Everything is very open with a really clear description of the
issues. It was really informative. Your site is very helpful.
Many thanks for sharing!

Feel free to surf to my website ::