Pages

TINGGI2 GUNUNG KINABALU....PART 1

ALHAMDULILLAH....exam final dah settel!semua subjek2 killer dah selamat ak hadapi dengan tenang....nak kata senang???ada yg ok...ada gak yang goreng je semua jawapan sampai merapu melalut....fuhhh......sebulan cuti????nak buat apa????

tinggi2 gunung kinabalu...haaa...ada benda menarik nak dikongsi dengan korang semua...insyaAllah dalam masa terdekat ni akan menjejakkan kaki kat gunung idaman hati nak lama diidam untuk ditawan...yesss....GUNUNG KINABALU.....insyaAllah start mendaki 5september 2012 ni..dan akan berada di SABAH dalam seminggu juga la...eleh..lama lagi lah...tapi...pejam celik pejam celik sebenarye jap je nak siap2 pi sana....

mulai sekarang dah start kne pi traning...lecturer assign ak n 2orang lagi untuk conduct bahagian fitnesss!!!!memang pengsan la!hahahahah..aku sendiri pun lama xjoin sport...oleh sebab terlampau habiskan masa kat studio tumpu project2 studio yang berlmabka tinggi cam gunung tu!so...siap2 lah semua!!!nanti..dari semasa ke semasa insyaAllah akan update cerita2 best sepangang kitorang smua jalani fitness program.....alhamdulillah skrang ni start dah sikit2 jogging...nak kuatkan stamina...perggghh semput kot kalau trus naik gunung kinabalu tu tanpa sebarang preparation!



less ais...less syugar...less rice......our first trip untuk fitness prgrm....TAWAN BATU CAVES....nun dekat bebenar dengan UIA....so...nantikaaaannnnnnn

5 comments:

Cik tikah said...

x pernah masuk batu caves. hehe..

idaida0504 said...

jom masuk jom..heheheheheh

★ aIsyaH ★ said...

wah mcm ser0n0k je..
nk j0in..hee.:)

idaida0504 said...

jom meramaikan jom..heheheheh..

ABU said...

emmm wah wal buat persediaan.. aku dah naik gunung kinabalu, masa tu tahun 2004 tak silap aku.. training buat dalam 2 3 hari je macm tu..

serius kaki, macam nak tercabut.. yg tak tahan tu masa kat atas.. sebab kena duduk kat chalet, sejuk.. awal pagi subuh gerak gi puncak, tak cukup rehat..

apa apa pun jeng jeng..pasti best, besediala..:)

btw, aku mmg asal sabah.. "blh bah kalau kau"..:)