Pages

AKU DAN BAJU KURUNG....

masa jalan2 tadi...terseru hati ni..nak join 1contest ni....contest yg aku rasa menarik....nak au apa????SUDAH PASTI....AKU...DAN BAJU KURUNG!!...baju kururng???yes....baju kurung...jarang dipakai..tapi bila dipakai..semua akan nampak ayu kan!pemilik blog yang menganjurkan contest ni pun...sangat AYU!macam dalam banner contest dia tu...comel je...ala..kalau korang semua join mesti ayu macam dia jugakan....=)
cari punya cari...inilah kot gambar terbaik yang aku rasa ok untuk join contest ni!ko edit ek gambar ni????ish2..aklah..aku tak edit langsung!
kenapa ea aku guna gambar ni???kenapa..kenapa dan kenapa???????ermmm...sebab aku terasa ayu sangat2 pakai baju kurung ni(perasaaaaannnn)..ok2...aku rasa gambar ni terlalu banyak kenangan yang terindah...indaha sangat kot...sebab masa ni kat kampung...rasa macam baju aku n latar belakang tu lebih kurang je..hukhuk.baju kurung ni jugaklah aku akan rasa YAKIN gila bila nak buat PRESENTATION..maybe sebab warna dia MERIAH SANGAT!

SO....korang semua..apa lagi???jom ramai2 memeriahkan lagi contest ni!tak rugi join!

dan dengan rasa suka hati dan rasa nak melompat2..nak tag!

4 comments:

ABU said...

wah good luck..:D

idaida0504 said...

tq2..join la...pkai nj kurung gak..mst ayu..huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good luck ida..
cantik gmbr tu..
Ayu jer.. ^_^

idaida0504 said...

Thankz dear