Pages

BILA MAK DAH START SHOPPING........

shopping...shopping dan shopping..memang dah jadi satu hobi juga la dalam family aku...ada je masa terluang sikit..ada je idea2 cantik punya untuk pi shopping...awal bulan,setengah bulan,tengah2 bulan,akhir bulan, datang bulan...eh..pperlu ke datang bulan tu???ahhh..lantak pi la...mesti nak shopping je!

tapi....BILA MAK DAH START SHOPPING...maka dengan itu...bersabar je la!!!!!nak tahu sebab apa???sebab..kalau diberi 25 jam dan 8hari seminggu pun...dia pasti dapat bertahan untuk jalan2 dan jalan untuk shopping...kami sebagai anak2 ni..hanya mampu melihat...dan memberi nasihat supa TIDAK PERLU AMBIL BAJU YANG MAK NAK TU!!kejam tak????tak kot...sebab...almari baju mak je ada 6!!yesss..tak tipu ada 6...mungkin lebih kot....

kalau tak pi dengan kitaorang...mak pi sendiri je...yesss sendiri...tak percaya???tempat yang paling wajib pi shopping kat plaza pknz...entah la...ak sendiri pun tak tahu apa yang menarik kat sana...memang baja baju2 cantik kat sana...harga pun sangat CANTIK!!apa yang mak beli????sedah menjadi kepastian adalah....BAJU KURUNG...BAJU KURUNG DAN BAJU KURUNG!!!!nanti bila ditanya kenapa beli...mesti dijawab...'MAK TAK ADA DAH BAJU NI NAK PI KERJA"...omg...sabar jela kan..jenis mak ak ni pula..memang dia akan pakai sekali jelah baju tu untuk pi kerja atau function apa2..so..nanti last2mesti sampailah kepada insan2 yang memerlukan..kira bagi kat orang la...

berbeg2 plastik...ada pulak mak cakap.."sikit je ni"..sambil muka tersenyum2
masa untuk memilih...opsss...ni baju ak,akak n adik2..
kedai wajib pergi walaupun jauh di kuala lumpur nun disana...jauh ke??
sebahagian almari baju mak...almari ak???2 je...
dan lagi sekali borongan baju2 kurung..cukup agak ye nak pakai sebulan...


2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..borong sakan.. ;)

idaida0504 said...

hahaahha..nie overload dah..