Pages

Honey Soft Ice Cream Contest!!!!


"al kisah maka tersebutlah kisah...disatu negeri yang aman dan damai...telah wujud satu perniagaan yang menarik hati ramai orang..dan ia telah dikelola oleh ROHANI BAHARUSSIN ENTERPRISE...bermula dari titik permulaan bawah iaitu berniaga di pasar2 malam..alhamdulillah dengan sambutan hangat perbagai lapis masyarat..perniagaan itu telah berkembang dengan jayanya.."

icecream...icecream..icream...semua orang mesti sukakanye kan...yes...dah pasti...sape yang tak suka tu...sangat RUGI!!!ermmm...kali nie...join lagi contest...tapi lain sikit dari contest2 sebelum ni...sangat teruja untuk join..yela...pasal icecream...my favorite!ermm...contest kali ni...dianjurkan oleh seorang HONEY SOFT ICECREAM....nak tahu lebih lanjut???sila la klik2 disini...macam mana ea nak join contest yang dianjurkan oleh HONEY SOFT ICECREAM ni??seperti yang telah dinnyatakan dalam blog beliau adalah....
1. Jadi Follower Kami (done!)
2. Like FB Honey Soft Ice Cream (done!)
3. Pilih Sekeping gambar yang paling anda suka dari blog kami. Nyatakan kenapa anda suka dengan gambar tersebut. (done!)
4. Letak Banner kami dalam entry (done!)

dan gambar yang telah dipilih!!!!
-
-
-
-
-
0
0
0


kenapa saya memilih gambar ni??masa explore2 dalam blog HONEY SOFT ICECREAM..teruja dan suka sangat2 tengok aksi2 excited orang2 dalam ni nak dapatkan icecream...dan yang paling penting...tak pernah jumpa lagilah masa kenduri kahwin...ada lori icecream yang berwarna warni ala2 icecream pelangi NI DUDUK SEBELAH KHEMAH orang kahwin...yes...tak tipu!!icecream kadang2 memang ada la...tapi...orang menjual icecream yang naik moto tulah..kalau setakat cendol...abc...biasa sangat dah la...

kelainan yang dibuat oleh HONEY SOFT ICCREAM ni mang tak penah lagi dibuat orang..dari gambar ni...kita dapat lihat bermacam2 jenis ragam manusia yang bersungguh-sungguh untuk mendapatkan icecream yang diidam2kan...lagi2 masa panas2 terik ni kan..mang terbaik sangat pemilihan icecream dijadikan menu sampingan untuk menjadi penyeri majlis yang diadakan...sudah pasti majlis yang diadakan akan menjadi ingatan dan kenangan manis untuk semua jemputan yang hadir dalam majlis tu...selain cerita pengantin yang cantik bersanding..pasti cerita icecream yang lazat tu akan menjadi buah mulut setiap insan yang merasakannya..mesti best kalau van HONEY SOFT ICECREAM ada majlis knduri kahwin aku nanti...=)

icecream bukan je menjadi kegilaan kanak2 je...tapi orang dewasa pun suka sangat2 tau!kalau tak percaya...cuba tengok makcik2 yang ramai beratur...yang paling menarik tentang gambar ni....makcik yang pegang pinggan nasi tu...bersemangat dia nak menikmati icecream..takut icecream habis la tu..tapi tak kuarang juga makcik baju purple tu..bersemangat dia menunggu turn nak ambil icecream.."fuuuhhh...cuaca panas...sedapnya makan icecream"..mungkin tulah kot dialog makcik yang berbaju purple tu..kesian adik yang baju pink tu..dah la dia comel je..xsampai dia nak amek icecream tu..SO KELAINAN yang ditunjukkan oleh HONEY SOFT ICECREAM sangat terbaik la!teringin sangat2 nak rasa iceccream HONEY SOFT ICECREAM!

so....sesiapa yang berminat...cepat2 contacT...
honey.soft3942@yahoo.com
012-987 8810

PSSS:HIDUP IBARAT ICECREAM...NIKMATILAH IA SEBELUM IA CAIR!

3 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye..
Sedapnye aiskrim..lg2 bila dimkn time cuaca panas..nikmat.. ;)

Honey Soft Ice Cream said...

terima kasih idaida sbb sudi join contest akak yang x seberapa ni. semoga berjaya.

idaida0504 said...

thankz sis!