Pages

REMOVE....UNFRIEND...BLOCK..

*ikhsan cik google

pernah tak kkorang alami situasi ni...."eh...dia block aku la..salah ke aku tegur tadi??"..ataupun..."sebabkan ko dah hancurkan hati aku...aku nak unfriend...block kau terus dari sini"...fikir sesaat....mesti kita pernah alami situasi ni..mungkin bukan kita...tapi orang2 yang dekat dengan kita pernah alamikan situasi ni....

remove..block...perggghh..mamng kadang2 rasa sedih kan...dan pastinya korang akan tertanya2..kenapa orang tu buat cam tu...pernah tak korang tanya orang tu kenapa???mesti pastinya ...TAK!!!setiap orang yang buat benda tu...mesti ada sebab tersendiri...tapikan ada jenis manusia ni pulak...dah la dia pi remove frenz ni...pastu..pi buruk2 kan kat dunia...pasal insan yg diblock ni...ello aci...ello kacak dan cantik...xBAIK la buat macam ni!!!korang tahu tak..perbuatan tu akan menyebabkan perbalahan atau dengan kata lain...PERANG DUNIA!yes..kenapa aku kata perang????sebab...fitnah yang xbetul korang pi sebarkan..."teringin sangat2 ke dapat dosa free???'...

pernah tak korang add balik orang yang korang block tu????hahahahah...mesti xramai yang buat cam tu kan...tapi...sebenarnya...wujudlah orang2 cam ni...aku tak tujukan kepada mana2 individu...tapi...inilah dunia...sandiwara dunia yang macam2 ni...lepas dah dua tiga hari add balik...korang pi block insan ni balik...sebabnya tiba2 rasa sakit ati or perasaan iri hati kat dia...eh2...apa kes???tapi..nilah yang terjadi sekarang ni...dan ramai yang alami benda2 ni...so...fikir2kanlah..."PERLU KE AKU REMOVE..UNFRIEND..BLOCK..LAST AKU ADD BALIK???"


5 comments:

zeehan said...

yes... sy juga pernah memblock , meng-unfriend , meng-removed..
huhuh... :) :) :)
Rasa lega giler lepas buat tu semua... :p

idaida0504 said...

hahahah..memang bez..tapi yg xbez..kalau ada jenis...add balik..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

org pernah buat mcm tu kat kita..tp dia dh blok pastu nk add kita balik plak..sudanye kita tak accept friend request dia smpi skrg..huhu.. ^_^

Jaedie said...

yang add balik tu namanye tak paham bhs...biarlah mereka dgn dunia mereka... :)

aleen aiden said...

baru je terjadi kpd diri ini.sangat unsangkarable!hu3