Pages

HAPPY YANG BERGANDA2...

HARI NI...yeee...hari ni..bukan semalam..lusa...atau pun bulan lepas...hari ni...hari yang sangat2 happy...kenapa????dapat bonus lebih ke????opsss...itu dah wajib...BONUS FA & MA...nak tahu kenapa???
1.aku bakal jadi makcik!!!
bukan makcik kat pasar ek...tapi...alhamdulillah tadi my bro gtau yg isteri dia MENGANDUNG......berapa lama dah??tak ingat lak...sebabkan happy sampai lupa sat..ini bermakna..aku semakin tua....

2.aku dapat shopping lagi!!
shopping...shopping dan shopping lagi...bersinar2 mata dan cergas gila2 ak hari ni...shopping sakan babe...tapi sebenarnya tak lah sakan mana..dalam bulan ni je..hampir setiap sabtu dan ahad la ak shopping with my sis n mum..yang paling best sangat!RORINE SALE TIBA2!"WAHAI ALMARI KASUTKU...maafkan aku....aku tak sengaja membeli lagi kasut...walaupun aku tahu almari dah penuh dengan kasut2 yg lain..."

3.aku tak payah masak hari ni...hahahah
ala...ase xperlu kot nak mention pasal tak masak ni...tapi aku tetap gembira gak....

psssss:hidup tak selalunya indah...nikmatilah keindahan kehidupan yang kita dapat...

2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnye shopping lg..shopping sakan.. ;)

idaida0504 said...

kewajipan setiap minggu..