Pages

1st INTBM Activity : What's In Your Bag?

hye..koranhg semua ada beg tak???'aku guna plastik bag je'...ala2 tu kira beg juga lah kan..boleh angkut kesana kemari..huhuhu.korang semua sanggup tak bagi orang selongkar2 dan tengok2 dalam beg tu??huhu.ok..demi activity INTBM..aku nak sharelah apa yang ada dalam beg aku yang semak samun ni..heheh..alamak..malu pula..eh2..jangan malu2..jom2 TENGOK BEG AJAIB AKU..


ok..dengan bangganya aku nak tnjuk beg yang kesana kemari aku angkut..bukan tak ada yang lain...api aku rasaa beg ni TAHAN LASAK..beg ni..hadiah dari akak aku...HADIAH BIRTHDAY!..sebab tulah kot aku SAYANG SANAGT dari beg lain..apa tak ye..yang lain2 aku beli sendiri
apa benda ni??nilah bekas2 pin tudung aku..sentiasa kena bawak k..kenapa???sebab manalah tahu tiba2 pin kat tudung aku tu tercabut!walah...kan dah susah..so..DENGAN ADANYA BEKAS AJAIB ni..selamatlah aku..hehehe
UBAT??kenapa la pula kena bawak ubat??sakit??eh..kita kena bersedia sebelum terkena kan..buatnya ada kawan2 kita yang sakit2 kepala ke..bolehlah BERKHIDMAT utuk negara..huhuhu...
makkkkkaiiii..banyak ye!!sanggup ke ko angkut ni??YES!MEMANG AKU ANGKUT SEMUANYA!..hahaha...beg aku nampak je ringan..tapi sebenarnya..BERAT jugalah dengan barang2 WAJIB angkut ni...pencuci muka,toner,pelembap n gel...kena usung kesana kemari..TAKKAN NAK MINTAK ORANG..
JENG2...barang seterusnya adalah MAKE UP!..walaupun kadang2 aku malas nak MAKEUP..tapi bawa jelah..aku bukan KAKI MAKEUP sangat..biasa2 bolehla!
purse??ni adiah dari ABANG AKU...dia balik time2 cuti hari tu..dia belikan..dari U.S..mang sangat2 lah aku SAYANG DAN HARGAI!..purse ni kena bawak kesana kemari..i.c dalam ni..segala jenis kad pun dalam ni...hhuhuhuhu

so..apa yang ada dalam beg korang semua??????RESIT BANK??RESIT BAJU???KUNCI???GULA2???jom sama2 kita join aktiviti ni..korang just perlu ke blog sis ni..segala syarat penyertaan ada dalam ni...sekali buat aktiviti ni..rasa macam kene terjah dalam FUHHHHH je..hahahha..jom main terjah!mari sama2 meriahkan lagi aktiviti ni!

dengan ini saya nak tak


10 comments:

SafSafRaRa said...

kagum mcm2 brg leh masuk dlm bag.. huhuhu

idaida0504 said...

hahahah..tahu xpe!wajib bawak kemana saje=)

Haslinda Ariffin said...

Hai idaida..
wah..mcm2 la dlm bag u..
siap ubat lg..bgs2..
kalau sy..xkan ltk ubt sbb xsuke mkn ubt..hehehe
nnt lawat la blog sy skali ek..
http://haslindariffin.blogspot.com/2011/06/1st-intbm-activity-whats-in-your-bag.html

idaida0504 said...

ubat tu standby untk kwn2 je...sendiri telan xpon..hahahah...

mrs redzuan said...

siap ade bekas pin tudung. dalam beg saya berteraburrrr...hahaha...

idaida0504 said...

bekas pin penting..kalau x..nanti ad yg tercucuk tangan lak..heheheh

Sheeszshira Shiraz.... said...

senang jer letak satu bag jer...x pnh pun letak ubat dalam beg...bila dah sakit..mula lah cr farmasi, cari 7eleven...selagi ada tmpt boleh beli..Nk kata sediakan payung sebelum hujan tu mmg x la...Lps ney kena amek nasihat cik ida sediakan ubat erk..

idaida0504 said...

hehehe...kene sediakan..manalah tahu perlu dimasa susahkan=)

atie hilmi said...

wee~~ best kak.. bwk obat skalik.. adess.. slmt spe yg kua ngn akk kita nih.. hee~ atie da folo yee..

idaida0504 said...

thnkz!sediakan payung sebelum ujan..heheh