Pages

BIAR GILAKAN GAME...JANGAN GILAKAN CINTA...


sebelum aku pejam....atau dengan bahasa mudah TIDUR...aku rasa..nak menulis benda ni pula...entah kenapa..MASA SYOK2 MAIN GAME TADI(cityvill je)..aku terfikir satu benda ni...biar GILA MAINKAN GAME..TAPI JANGAN GILAKAN CINTA terlebih...wah2...tapi...jangan GILA sangatlah main game tu..nanti TERLUPA pula benda yang WAJIB...

dalam seharian..macam2 jenis orangkan kita jumpa..ada yang GILA PANGKAT...GILA KUASA..GILA ITU DAN INI...tapi...dalam banyak2 gila tu..aku rasa YANG PALING PARAH...gila CINTA kot...sebab..bak kata ORANG...CINTA ITU BUTA...DAN BOLEH MEMBUTAKAN...tadi..masa terjah sana sini...aku banyak baca entry pasal...ORANG CINTAN CINTON ni...ermm..TAK SALAH PUN NAK TULIS..tapi..bila ditengok semua list2 entry dia...mak aiiii...hari2 update pasal benda sama....pasal HARI2 BERSAMA KEKASIH HATI...sorrylah ea..kalau ada yang terasa...=)

ermm...tak salah pun kalau nak cerita..tapi..kalau semua benda yang sama...muak jugalah rasa...dan HATIKU INI...ragu2 untuk FOLLOW anda...walaupun...anda MEMAKSA AKU UNTUK FOLLOW...sorry lagi sekali..bukan aku SOMBONG tapi...kalau hari2 aku duk baca pasal korang punya luv story..MUAK JUGA...kalau ada yang terasa...sorry sangat2...bukan aku jeles dengan korang...tak..tak ada sikit pun perasaan tu...yes..aku tahu...ada yang tak puas hati dengan cara tulisan aku ni...ADA YANG TERASA...kan aku dah pesan banyak kali..ENTRY2 AKU NI TAK ADA KAITAN DENGAN SAPE2 PUN...lainlah kalau aku tag name kau...macam mane kau tag aku!sedap2 je kata aku jels...adessss..ak follow pun tak..komen apakan lagi...ada lah pula kata aku macam tu...(eh...emo la pula!)hehheh...tak payah kott...tulis entry untuk buruk2 kan orang lain...tak elok..tak mau..tak mau...

apa2 pun...0-0 la ok!..tak elok la kalau sentap sana sini tanpa sebab...(padahal sentap juga ni)..untuk yang terasa tu...AKU TAHU KAU BACA...jangan sentap2 ea...kita dah besar...sama2 boleh fikir...kalau tak suka gaya penulisan aku ni...lari 100km dari sini ek..hehheeh..

SORRY KALAU TERASA...TAK ADA MAKSUD NAK MENYENTAPKAN HATI SIAPA2 PUN=)


13 comments:

syaimz said...

wooo,betul tu ida...aku pun kekadang muak gak...

nak lah baca something yang menarik,kalau info pasal cintun cintun takpelah gak...kalau macam epilog cinta memanjang memang tension lah aku jadinya...:P

idaida0504 said...

tahu xpe!pening kepala juga baca..kalau tips2..memang bacalah...tapi kalau cerita cinta kalah cerita bersiri...sendiri fikirlah..hukhuk

Freaky said...

freaky x suke sangat love story. sekali sebulan tu tape la

mazeermohamad said...

hahaha! saya pun x ketemu dengan kekasih hati lagi~ maksud saya, bakal bini saya~ xnak la bazirkan chenta saya untuk mereka yang tak menghargai! :'P

BILA BLOGGER RASA HEBAT!

idaida0504 said...

hahahah..yes...kalau sebulan sekali..kira...di rangkum semua apa yang jadi..oklah tu..kalau hari....=?

petuapakar said...

Sy pung main restoren ct....

noor said...

hi slm kenal
i foloo

LiLy @ MumMyQiStInA said...

biar cinta yg kejar kita..jgn kita yg mengejar cinta..hehe..(erk..adakah ayat ni..)

ct N honey said...

saya mmg tak suka main game,takut terjebak tak boleh berhenti

Telemovie cikgu shida.com tayangan untuk hari raya nanti
Tonton filem kongsi disini full-movie and Free

ayie said...

kene btolkan tajuk ni...gilakan game mesti seiringan dengan gila cinta...hehe

AINI CHE DIN said...

saya pun dulu gilakan game jugak smpai PS2 rosak trus..hehehehe

Cik Ezy Brutal said...

saye pon muak bace blog yg kononnye die sorg je ade kekasih..
hee..

misyamissyou said...

haa..betul2..tp jgn smpai melalaikan.. :)