Pages

FACEBOOK MEDAN PERGADUHAN???


"ok kita clash sekarang!awak curang"...ayat tu..sekadar gambaran kepada apa yang aku dah baca tadi...apa kes???bergaduh dekat facebook??adess....hello si kacak dan si cantik...tak malu ke gaduh2 kat public ni?semua orang boleh baca dekat WALL kamu tu...mesti korang semua pernah baca benda2 macam ni kan....

kenapa mesti nak gaduh dekat public??xboleh ke gaduh dekat tempat lain?tup2 nanti ada pula yg masuk campur dan tiba2 sahaja mencelah tanpa tahu apa2...kan dah mengeruhkan keadaan yg terlalu keruh tu?jadi..wahai si kacak dan si cantik..carilah jalan penyelesaian untuk segala masaalah tu..bukan dengan cara bergaduh di blog atau di facebook...tak mahu la ok buat macam itu...nanti buat semua orang menyampah..=)

5 comments:

Myss Irah said...

biase la.. dah emosi x dikawal..^^,

LiLy @ MumMyQiStInA said...

betullah tu..bila emosi x terkawal..apa2 pun blh jd.. ;)

NuSaNa NoSa 91 said...

entah la.. klu bleh, nk bgtau satu dunia.. mungkin sbb nk suruh org like atau bg nasihat.. aigooo~ =.=

ABU said...

ha ya begado la sana..bukin malu jak semua orng baca hahahhaha

Diary oF Mine said...

sbb tu lg suka twitter dr fb... hehehe