Pages

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


dEMI kebaikan aku..kamu...dia dan semua..marilah sama2 kita bagi kritikan membina untuk blog aku ni..berani dkrikit???jom join sini k....TERIMA KRItikan DENGAN HATI TERBUKA...=)

37 comments:

eddie yustin said...

Salam..terima kasih berikan komen di blog saya...
ahaha..time saya kritik pulak ye...
blog ok...post kalau boleh letakkan 2@ 3 jgn byk sangat..panjang sangat..krn kat depan dah letak linkwithin dan kat sidebar dah ade blog archive..
cth ; tgk blok ben cuma 1 entri shj

Zallyna said...

nice blog...tapi yg turun2 dari langit nih ( apernyer, taktau nak sebut aper) agak mengganggu penglihatan pembaca...neway klu letak impian kat atas sekali sidebar lagi mudah utk dilihat dan di capai impian itu secepat mungkin

risa said...

emmm..blog ni ok je dear..
tp kalau letak pop up window lagi senang nak komen...btw, thanks for your comment ya!

nurul atiqah said...

seperti yang eddie yustin tu cakap, post kalau boleh letak 2@3 camtu. impian kita tu tak tau la berguna ke tak. blog archieve tu kalau boleh tukar kepada drop down menu supaya tak berjela2. tu je la kut. yg lain ok. jangan marah k ^^

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple but nice. ska laa wane coklat nih :)

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

Bro ahmad said...

nak kritik jugalah
blog kemas,arkip blog tak ada ke?
loading pantas,
blog sendiri serabut nak komen blog orang hahahaha

datang kritik blog saya ya

Princess Feyqa said...

salam, no 40 dtg!

blog ni simple ok la tu :) loading pun cepat hehe

jom kritik blog burux saya hehe

syarifahsidrus said...

cantik blog, sejuk je tengok..maybe lebih menarik buat scroll kat blog archieve kot :)

#103

Cik Ezy said...

nice blog!
=)

no 92

yuyue said...

nice blog,nice entry..tuan blog pown nice!!..ehehe..

yuyue datang kritik and follow cinie..der mase meh follow and kritik blog yuyue ea..

no.40 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

Nadya O'Conner said...

Nombo 28 melaporkan diri..:)

nice blog...macam kat dalam rumah pulak..:)

ツ Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Nadya ツ

SoLy SoLicious said...

suke blog ni..

jum ke blog sy pulak

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

tamlegend said...

nice...tapi nape setiap blog y aku g mesti wordless wednesday pnya entri...wordless friday takde ke???

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Blog ni cantik!
keep it up :D

Q :) said...

cantikkk dan kemass
nice blog :)
contents pun tersusun je

NO 148

sedia menerima kritikan anda pula

zety madu said...

wow!!!
sangat kemas..

dr:143
http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

i'm ezza haniza said...

belog best..i dtg follow

ayie said...

nice blog..

buat je apa yang difikir terbaik..

kerana blog ini blog anda..bukan blog saya..hehe

normala_ali said...

suka2... blog kemas.. :)
no 104

msredcheesecake said...

Cik ida,
Nice blog.kemas senang nak baca.loading ok.cuma personally msred lebih suka kalu shoutbox tu tak main sorok2.heheee...

Tengs ya komen blog msred....

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog senang loading n nice ! happy blogging :)

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Ashraf Jalil said...

blog ni lawa woo.. simple n nice! =D

HeziqaMushadadLee said...

blog oke..cume kalaw buleh komen nih buat yg pop up window laa,sbb ade yg tenet slow,lmbt kuar ^^

Nur Hawa Mohd Zin said...

blog simple and nice...cume buat pop up window lagi mesra sikit :)

Mrs. Farhan said...

Blog ni simple. Tapi kalo bley tukar cbox ke shoutmix. Laen kali x yah isi2 form dah. =)

Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

Nur Edrina said...

cantik je blog nie ..
suka ! ^^

[ Kritik Blog Fina plak .. tq . (^^,) ] #66

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

simple + side bar tersusun..=)

no 7

afiqazizan said...

nice blog dan cepat loading yang penting..(:

rais said...

wah.. nice sgt.. ske hehe

QaRr JaliL said...

blog simple tak slow..:)

mieya atiera said...

rasa tenang je singgah di sini :)

UmmiSyarni said...

lawa background.siap ada hujan love2 lagi! :)

Haziq Haiqal said...

Umm, Xde benda nk dikiritik. blog ni bagus dh bagi readers mcm saya :DD

kritik blog saye jugak
http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com/

namaku rahmat said...

perlu ker love2 tu... but it nice hahaha..

http://keunikanhidup.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

abdullah gazali said...

cntik !
simple

no 245
dtg kritik blog saya yea

mizz_aainaa said...

waaah2..
simple dan menarik..
;)
~203